TIPS

Det är svårt att ge tips när man själv knappt klarat sig än. Jag lovar att komma med massa tips när jag klarat mig igenom en skoldag utan att hetäta eller äta onyttigt.

- Men en sak att tänka på är att lugna ner sig. Istället för att gå till köket sätt dig ner och lugna ner dig själv. Känn efter hur hungrig du egentligen är. Om du är jäääätte hungrig men inte vill äta så mycket börja med att dricka ett halvt glas vatten. Vänta i 15 minuter (det vet jag att ni klarar) sen ät LÅNGSAMT upp din mat. Vilket inte ska vara särskilt mycket. När du ätit upp och känner att du fortfarande är hungrig ät INTE mer. Gå istället ut och gå en runda, gå tills du inte är hungrig längre eller tills du börjat tänka på annat.

För du har ju redan ätit. Du ska inte behöva äta mer. Du klarar dig ett tag på det du fått i dig. Det är det här som kallas att kontrollera sig själv. Det är det här jag har VÄLDIGT svårt med. Det är det här som är mitt mål att klara av.

- Ett annat tips. Räkna inte kalorier. Det kommer inte sluta bra någonstans. Det är det här du får ångest av. Tänk bara att äta så mycket du behöver. Du måste inte blir jätte mätt. Ät tills magen är nöjd. Lyssna inte på hjärnan allt för mycket.

- Drick maaaaaaaaassa vatten. Det gör att magen inte är tom och vattnet tar plats i magen vilket gör att du inte får plats med lika mycket mat. Det här hjälper mig iaf

- Träna (haha)


Kommentarer
Postat av: Anonym

SV: det är jättegott :) testa testa. mätt blir man också!

Tänkte på det du skrev om LCHF, att du tänkt på o testa de men att det inte är din grej, varför inte? :)

2011-04-27 @ 00:48:20
URL: http://lowcarblifestyle.blogg.se/
Postat av: Ana perfect

Jag tänkte bara påminna om att skicka vikten du hade i fredags till mig :) gör det så fort du kan, håller på att sammanställa tabellen! Jag kan ha missat att du skickat in vikten, lite svårt att hålla koll på allt. Men skicka den till [email protected]. Kram

2011-04-30 @ 12:50:06
URL: http://anaperfect.blogg.se/
Postat av: ..

tack för tippsen!

2011-05-01 @ 11:26:12
URL: http://mybestfriendana.blogg.se/
Postat av: tictactoe

Hej!

Såg att du också är med i tävlingen :) Hur lång är du?

Bra tips, ska börja läsa din blogg!

2011-05-01 @ 20:06:01
URL: http://tictactoe.blogg.se/
Postat av: Ana perfect

Cola zero diet? :) Kram

2011-05-02 @ 14:10:42
URL: http://anaperfect.blogg.se/
Postat av: anna

sv, det är tabletter som minskar sötsuget och aptiten och gör dig piggare :D

2011-05-03 @ 09:03:59
URL: http://villblismal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0